Flisebelægning Køge

Professionel fliselægning i Køge
Kvalitet & grundighed

FliseBelægning i Køge & omegn

Hos Brolæggerteamet løser vi alle former for belægningsopgaver, store som små, både for private og erhverv. 

Vores virksomhed har 18 års erfaring med fliselægning og flisebelægning i Køge og omegn, så vi ved lige nøjagtigt, hvordan man skaber det gode resultat. Igennem disse mange år har vi løst en lang række opgaver inden for flisebelægning, alt fra større projekter for kommuner, til at lægge indkørsler, fliseterasser og flisegange for private. 

Vi arbejder i alle de gængse typer materialer som for eksempel beton, natursten og granit, og vi gør det ud fra en professionel tilgang til anlægsfaget.

Uanset opgavens omfang, går vi altid målrettet og detaljeorienteret til værks, og vi lægger en dyd i, at levere et godt stykke arbejde til aftalte tid og pris. Kontakt os gerne og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig. 

Erfaren og forberedt

Lægning af fliser i Køge

Med vores mange års erfaring har vi lagt mange fliser på vores vej og hjulpet mange tilfredse kunder med at få nøjagtig det resultat, som de ønsker.  Vi har prøvet det meste og ved hvad der skal til! Men på trods af de mange års lægning af fliser i Køge og omegn, så hviler vi ikke på laurbærene. 

Hos os bliver alle opgaver behandlet som et unikt projekt. Det er utroligt vigtigt for os, at vi giver en god service og holder tidsplanen. Vi kommunikerer aktivt med dig hele vejen igennem, og arbejder altid hårdt med at være på forkant med eventuelle forhindringer, så du kan være tryg ved at dit flotte projekt er færdigt til tiden.  

Skal vi stå for din lægning af fliser? Kontakt os uforpligtende allerede i dag.

Udover flisebelægning så tilbyder vi følgende services, og du kan ligeledes se vores referencer nedenfor:

Fliselægning i Køge på siden af hus lagt af Brolæggerteamet

Tag

Kontakt