Om Brolæggerteamet

Brolægning i Karise
est. 2004

Stiftelse

Brolæggerteamet blev stiftet i 2004 af Jan Aagaard, der på daværende tidspunkt allerede havde flere års erfaring med brolægning i Karise og omegn. Med en vision om altid at kunne levere et godt resultat til konkurrencedygtige priser, valgte Jan at blive selvstændig, for at kunne sikre en høj kvalitet og selv tage styring på projekterne fra A-Z for at leve op til dette.
Siden har Jan ikke fortrudt en eneste dag, og med glade, flittige og loyale ansatte, har han i dag en stabil virksomhed, der med sit gode omdømme har mange tilfredse kunder i kølvandet. 

Se billeder

fra vores arbejde

Vi har samlet billeder fra udvalgte referencer af tidligere udført anlægsarbejde og brolægning i Karise og omegn. 

brolægger køge
Professionel brolægger
Brolægger Køge
Mange års erfaring

Kvalitetsorienteret

Brolægning handler ikke bare om selve håndværket. Det handler også om projektstyring og nøje planlægning så både tidsfrister og budgetter overholdes. Det vægter vi højt hos Brolæggerteamet. 
Når vi siger, at vi kan stå inde for en høj kvalitet, i det, vi laver, er det altså ligeså meget processen som resultatet og materialerne, vi refererer til.
Vi er meget professionelle i alt, hvad vi laver, og når du for et tilbud fra os, kan du være sikker på, at vi overholder det aftalte. Og er det af en eller anden grund ikke muligt, så tager vi en snak med dig om det tidligt i forløbet. For os hænger kvalitet og dialog nemlig tæt sammen. Vi forventningsafstemmer altid forud for en opgave, så der ikke hersker tvivl om det aftalte. 

Brolægning i Karise

Tag

Kontakt